Del : SMS

Danskerne drikker mere iste

Til BT
Foto:

Den populære Nestea er stadig danskernes fortrukne iste på et marked, som har vokset stabilt de sidste mange år. Se markedsrapporten og få et indblik i, hvordan fremtiden ser ud for salget af iste i Danmark.

Det er Carlsbergs omfattende distributionsnetværk, som har båret Nestea frem til hylderne i danske supermarkeder, kiosker og købmænd. Nestlé har med Nestea opnået en sandel på næsten 50 procent af et marked, som i 2011 omsatte for 269 millioner kroner, hvilket var en stigning på tre procent i forhold til året før.

Blandt forklaringerne til stigning er både en svag stigning i selve salget. Der blev i 2011 solgt 1 procent flere liter iste end året forinden, men samtidig steg priserne med omkring to procent.

Markedsprognosen viser, at omsætningen vil stige med 9 procent frem mod 2016.

Se Euromonitors analyse af færdig-te i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Analysen bygger på informationer om virksomheder som:

Aqua d'Or Mineral Water A/S, Dagrofa A/S, Harboes Bryggeri A/S, Lidl Danmark K/S, Nestlé Danmark A/S og Royal Unibrew A/S.Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere