Berlingske Business
LIVE
18:00 Business Live vender tilbage tirsdag

Dansk turisme i positiv udvikling

Mens antallet af gæster steg med 3 procent i 2011 steg omsætningen i branchen med 2 procent. De danske turistattraktioner omsatte tilsammen for over 3,9 milliarder, og har dermed passeret niveauet fra 2006. Allerede i 2013 forventes omsætningen at runde at runde 4 milliarder og passerer dermed det hidtil højeste niveau inden finanskrise, 2008 hvor omsætningen var på 3,97 milliarder kroner.

Museer er de hurtigst voksende attraktioner. Alene i 2011 oplevede de danske museer en stigning i antallet af gæster på 9 procent i forhold til året forinden.

Se Euromonitors markedsanalyse af turistattraktioner i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen