Business Magasin

Sult på nye udfordringer har fået Michael Mortensen fra HusCompagniet til at satse på nye områder. Med virksomheden Casa satser han nu på offentlige projekter og erhvervsbyggeri – og med så stor succes, at han torsdag blev udpeget til vinder af vækstdysten Entrepreneur Of The Year.

Entrepreneur of The Year har byggeri i blodet

Sult på nye udfordringer har fået Michael Mortensen fra HusCompagniet til at satse på nye områder. Med virksomheden Casa satser han nu på offentlige projekter og erhvervsbyggeri – og med så stor succes, at han er udpeget til vinder af vækstdysten Entrepreneur Of The Year.

Entrepreneur: Vi er optaget af at sikre robusthed

Det er lykkedes tidligere medarbejdere fra det nu ­lukkede Lindøværft at stable en ­fremadstormende skibs- designvirksomhed på benene. Odense Maritime Technology er nu også på vej ind i forsvars­industrien. Og i år er firmaet udpeget til regional vinder på Fyn af vækstkonkurrencen Entrepreneur Of The Year.

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Om Business Magasin

Styksalg kr. 99,-

Køb magasin

Berlingske Business Magasin er et månedsligt eksklusivt magasin, der er sætter erhvervslivets aktuelle problemstillinger i perspektiv. Med dybde og indlevelse beskriver Berlingske Business Magasin den dagsorden, som optager beslutningstagerne i og omkring den daglige ledelse af en virksomhed. Magasinet leverer globalt udsyn med fokus på ny vækst, nye forretningsmodeller og ny viden om erhvervslivets strategiske, økonomiske og ledelsesmæssige udvikling.

Kontakt Busines Magasin

Business Events Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere