Del : SMS SMS SMS
Business

Business Magasin

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Om Business Magasin

Styksalg kr. 99,-

Køb magasin

Berlingske Business Magasin er et månedsligt eksklusivt magasin, der er sætter erhvervslivets aktuelle problemstillinger i perspektiv. Med dybde og indlevelse beskriver Berlingske Business Magasin den dagsorden, som optager beslutningstagerne i og omkring den daglige ledelse af en virksomhed. Magasinet leverer globalt udsyn med fokus på ny vækst, nye forretningsmodeller og ny viden om erhvervslivets strategiske, økonomiske og ledelsesmæssige udvikling.

Kontakt redaktionen:
bbm@berlingske.dk

Claus Skovhus, redaktør
Mobil: 21 48 34 40
clsk@berlingske.dk

Abonnement
Kundeservice: 33 75 36 36
www.b.dk/businessmagasin

Månedsmagasinet Berlingske Business er gratis for Berlingskes abonnenter. For ikke-abonnenter kan magasinet købes i løssalg. Selvstændigt abonnement på magasinet kan bestilles via b.dk/businessmagasin.

Annoncesalg:
Julie Brix, teamchef
Mobil: 25 45 61 18
jub@berlingskemedia.dk

Kontakt Busines Magasin

Business anbefaler Se alle