Del :

»Vi skal ikke være minimænd«

Janne Moltke-Leth, kommerciel direktør i Københavns Lufthavne, og Nanna-Louise Wildfang Linde, kommerciel direktør Microsoft, er begge medforfattere til bogen "Myter om magten", som udkommer 18. juni. Foto: Asger Ladefoged
Skriv kommentar

Danske kvinder er de bedst uddannede i OECD, og alligevel skraber vi bunden, når det kommer til antallet af kvinder på lederposter. I bogen »Myter om magten«, som udkommer i morgen, analyserer ni kvindelige ledere, hvor kæden røg af. Vi har mødt to af forfatterne.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle