Del : SMS SMS SMS
Business

Regninger i milliardklassen

Regninger i milliardklassen - 1
Billedtekst
Næsten gældfri: Efter en konkurs i 2008 lånte Morten Lund en masse penge til at købe sig fri af konkursboet. Gælden er næsten væk nu. Foto: Søren Bidstrup
Regninger i milliardklassen - 2
Billedtekst
Exit: Fakturafirmaet Tradeshift er ved at blive så modent, at det er tid for Morten Lund at overlade roret til en anden formand. Foto: Søren Bidstrup
Regninger i milliardklassen - 3
Billedtekst
ejerforhold: Morten Lund er desværre ikke aktionær i Tradeshift. Foto: Søren Bidstrup
SMS SMS SMS

Danske Tradeshift indgik i januar et partnerskab, der kan sende virksomheden op i softwareselskabernes verdenselite. Berlingske Business Magasin mødte bestyrelsesformand Morten Lund for at høre, hvordan man kan tjene milliarder på fakturahåndtering, og hvordan man hiver sig selv op ved håret.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle