Del : SMS SMS SMS
Business

Lang udsigt til kvindeboom i bestyrelser

Der har i længere tid været en debat om kvindekvoter til bestyrelser. Men nu melder Carlsberg, at man senest i 2015 vil have 40 procent kvindelige medlemmer i bestyrelsen. Billedet er fra Danske Banks bestyrelseslokale. I Danmarks største bank sidder der ud over de medarbejdervalgte repræsentanter kun én kvinde i bestyrelsen, professor Majken Schultz fra Copenhagen Business School.
SMS SMS SMS

Dansk erhvervsliv er enigt om at ønske flere kvinder i bestyrelsen, men der er ingen enighed om hvordan - Carlsberg står alene med en frivillig kvote for andelen af kvinder.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle