Del : SMS SMS SMS
Business

Kvinders erfaringer undervurderes i bestyrelser

anne broeng
Billedtekst
De kvindelige bestyrelsesmedlemmer i undersøgelsen vil have flere bestyrelses- poster end mændene. Anne Broeng har interne bestyrelsesposter i PFA foruden to eksterne og endnu en under overvejelse. Hun synes, at det er både givende og lærerigt at deltage i bestyrelsesarbejdet. Foto: Nils Meilvang
ulla brock
Billedtekst
Flere mandlige end kvindelige bestyrelsesmedlemmer dyrker sport, golf er særligt populært, og bruger det i netværksammenhænge. Ulla Brockenhuus-Schack spiller golf med sin mand, men møder til gengæld dele af sit netværk, når hun er på jagt og oplever at det uformelle samvær giver fordele i bestyrelseslokalet. Foto: Erik Refner
SMS SMS SMS

Mandlige bestyrelsesmedlemmer tror ikke, at kvinder har de kompetencer, de faktisk sidder inde med, viser en international analyse. Det kommer ikke bag på koncerndirektør i PFA, Anne Broeng, der selv sidder i flere bestyrelser – hun har også et bud på en af årsagerne.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle