Del : SMS

Kvinders erfaringer undervurderes i bestyrelser

anne broeng
Overskrift
De kvindelige bestyrelsesmedlemmer i undersøgelsen vil have flere bestyrelses- poster end mændene. Anne Broeng har interne bestyrelsesposter i PFA foruden to eksterne og endnu en under overvejelse. Hun synes, at det er både givende og lærerigt at deltage i bestyrelsesarbejdet. Foto:
ulla brock
Overskrift
Flere mandlige end kvindelige bestyrelsesmedlemmer dyrker sport, golf er særligt populært, og bruger det i netværksammenhænge. Ulla Brockenhuus-Schack spiller golf med sin mand, men møder til gengæld dele af sit netværk, når hun er på jagt og oplever at det uformelle samvær giver fordele i bestyrelseslokalet. Foto:

Mandlige bestyrelsesmedlemmer tror ikke, at kvinder har de kompetencer, de faktisk sidder inde med, viser en international analyse. Det kommer ikke bag på koncerndirektør i PFA, Anne Broeng, der selv sidder i flere bestyrelser – hun har også et bud på en af årsagerne.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

s Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere