Del : SMS SMS SMS
Business

Virksomhederne skal åbne for skabet

26BUSLGBT-Dan-Bred.jpg
Billedtekst
Dan Boyter, direktør for Pressalit, har indført åbne samtaler mellem medarbejdere om emner, der kan være grænseoverskridende at tale om - eksempelvis homoseksualitet. Det bidrager til et arbejdsklima, hvor medarbejderen kan forstå, han må være sig selv. Foto: Claus Bech
26BUSLGBT-Claudia-Bred.jpg
Billedtekst
Claudia Woody blev ansat i IBM i 1996 og er i dag managing director. Som lesbisk er hun ambassadør for IBM’s tolerance omkring homoseksualitet og har modtaget internationale priser for sit engagement for at fremme accepten af homoseksualitet. Foto: Claus Bech
SMS SMS SMS

Åbenhed om seksuel orientering på arbejdet gør virksomheder sundere og dygtigere. Det var det klare budskab på Nykredit-konference om mangfoldighed og seksuel åbenhed på de danske arbejdspladser.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle