Del : SMS SMS SMS
Business

Talent 100 er erhvervslivets rugekasse

fdgdfg
Billedtekst
strunge 100
Billedtekst
Morten Strunge, som blev mangemillionær på at sælge Onfone til TDC, er blandt årets talenter i Berlingske Business Magasin.
 
Billedtekst
Talent 100: Se fremtidens erhvervsledere
SMS SMS SMS

Berlingske Business Magasins Talent 100-særnummer er spækket med talenter, der i en tidlig alder har nået store resultater. Mangfoldigheden blandt udvalgte talenter afspejler, at talentudviklingen i de danske virksomheder i dag omfatter både deciderede ledelsestalenter og højt skattede specialister.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle