Del : SMS SMS SMS
Business

»Jeg kunne jo ikke sige »hvad?« hele tiden«

Holger Kristensen, afdelingschef i Sydbanks obligationsafdeling, gik i flere år uden høreapparat, selv om han er meget svagt hørende. Beslutningen om at få et høreapparat har åbnet en ny verden. »Jeg havde ikke kunnet fortsætte i arbejde, hvis ikke jeg havde fået det,« siger han. Foto: Lene Esthave
SMS SMS SMS

Afdelingschefen for Sydbanks obligationsafdeling Holger Kristensen gik med dårlig hørelse i ti år, inden han fik høreapparat. Den dårlige hørelse kunne føre til misforståelser på arbejdet, som der ikke er plads til, når man handler med obligationer.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle