Del : SMS

Godt arbejdsmiljø og en rig bykultur skal lokke talenter til Danmark

30BUSPix-Karriere-staa.jpg
Anna Queralt fra Spanien er meget positivt stemt over for at flytte til Danmark og arbejde, mens Christopher Nicolas Müller fra Tyskland er en smule mere skeptisk. Det er meget karakteristisk for de to nationaliteter, forklarer administrerende direktør for Copenhagen Capacity Claus Lønborg, der håber at kunne overtale minimum 400 udenlandske talenter til at bosætte sig og arbejde i Danmark. Foto: Sophia Juliane Lydolph

Et nyt initiativ er netop blevet bevilget 29 millioner kroner, der skal lokke udenlandske studerende til Danmark. Salgstricket er et godt arbejdsmiljø og en rig bykultur.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

s Se alle nyhedsbreve

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere