Del :

Farvergade-sag koster København mere end 100 millioner kroner

I dette hus i det indre København snød Københavns Kommune både staten og ledige, slog Landsretten fast i den såkaldte Farvergade-sag i december. København har nu anket dommen. Foto: Christian Als

Snyd. I al ubemærkethed er regningen for det klare nederlag til København i den såkaldte Farvergade-sag vokset. Den samlede regning for sagen overstiger nu 100 mio. kroner. Først i det nye år vil kommunen tage stilling til en eventuel anke til Højesteret.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle