Del : SMS SMS SMS
Business

Den frivillige talentfabrik

Dronning Margrethe taler med nogle af de mange gæster til det royale haveselskab for Det Frivillige Danmark på Fredensborg Slot tirsdag d.19. juni 2012. Regentparret ønsker med haveselskabet at anerkende, at så mange danskere yder en frivillig indsats til gavn for det danske samfund. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2012). Foto: Keld Navntoft
SMS SMS SMS

Frivilligt arbejde bidrager med rigtigt meget til vores liv, og det bør virksomhederne tage bestik af.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle