Del : SMS

De dårligste undskyldninger for at pjække

De dårligste undskyldninger for at pjække - 1
Undskyldninger for at blive hjemme fra job er der nok af. men er de gode? Foto:

HR-chefer blev i den amerikanske fraværsundersøgelse fra CareerBuilder.com bedt fortælle om de mest usædvanlige undskyldninger, som medarbejderne gav for ikke at møde på arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen
Her er nogle af pjækkeundskyldningerne fra det virkelige liv – krydret med undertegnedes egne ”vurderinger”.

- En medarbejder mente, at han var irritabel, og det ville ikke være godt for ”business”. Det kan man da kalde firmaets mand!

- En medarbejder fortalte, at hendes ”medium” sagde, at hun skulle blive hjemme – ellers ville noget forfærdeligt overgå hende. Ja, så skal man jo passe på!

- En medarbejder lod forstå, at han ikke havde det godt og ville hvile sig, så han var klar til firma-festen om aftenen. Nå ja, man må jo prioritere!

- En medarbejder påstod at have mødt en filmstjerne, som hun ville tilbringe dagen sammen med. Ja, det er jo ikke hver dag, at det sker, så det er med at smede …

- En medarbejder havde smagt på noget hundemad, fordi hunden ikke havde det godt – og var selv blevet syg. Der har sikkert været noget galt med den hundemad – en rigtig dyreven!

Har du brugt nogle sjove undskyldninger for at tage en dag fri – eller hørt om dem?Business.dk forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne kommentarer fra debatter, der er:

- i strid med gældende lovgivning
- racistiske eller injurierende
- skrevet i en grov tone
- udleverer personlige oplysninger

Ved at kommentere accepterer du, at Business.dk herefter frit og fremover kan offentliggøre dit indhold i Berlingske Tidende, på www.business.dk eller andre platforme og medier, som drives af Det Berlingske Officin.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere