Del : SMS SMS SMS
Business

Skrantende fitness-kæde truer Parkens økonomi

Kunderne i de danske fitness-centre har grund til at smile, fordi konkurrencen er blevet hårdere og presset på priserne skærpet. Men bundlinjerne er pressede, og det kan også presse værdien af bl.a. Fitnessdk-kæden. Foto: Liselotte Sabroe
SMS SMS SMS

Fitness-kæden Fitness dk er med en omsætning på næsten 400 mio. kr. et af de tungeste selskaber i Parken-koncernen. Men trods en voldsom ekspansion de senere år kæmper fitness-centrene fortsat med en svag indtjening, der i værste fald kan tvinge Parken til at foretage nedskrivninger på den merværdi på over 350 mio. kr., som Fitness dk er bogført til i Parkens eget regnskab. Det vil kunne æde en stor del af koncernens overskud.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle