Del : SMS SMS SMS
Business

Nordicom smidt på porten

Nordicom er blevet smidt ud af et stort projekt på Næstved Havn. Siloen på billedet står på et af arealerne, Nordicom skulle benytte. Det grønne område bagved skal huse en ny biograf, og i baggrunden er Næstveds centrum. Foto: Steen Knarberg
SMS SMS SMS

Børsnoterede Nordicom har i flere tilfælde haft svært ved at betale kreditorer til tiden, og nu har Næstved Havn smidt Nordicom på porten. Selskabet afviser likviditetsproblemer og mener i øvrigt ikke, at havnen kan forvise Nordicom fra det store udviklingsprojekt.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle