Del : SMS SMS SMS
Business

Lego overhaler konkurrenter

Selv om Lego er verdens fjerdestørste legetøjsproducent, så er den danske fabrik en lille spiller i forhold til store aktører som Hasbro og Mattel. Mattel med en omsætning på ca. 30 mia. kr. er stor, men Lego står distancen i den direkte sammenligning. Det glæder adm. direktør Jørgen Vig Knudstorp. Foto: Bo Amstrup
SMS SMS SMS

Det seneste superresultat fra Lego sender den danske legetøjskoncern helt frem blandt de bedst tjenende i branchen. Samtidig kæmper den før så alvorlige konkurrent Mega Brands med elendig økonomi og ringe likviditet.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle