Del : SMS SMS SMS
Business

Danskerne på jagt efter nye obligationer

Det forventede afkast er helt forsvundet på de danske obligationer, så hvis de private bare bliver liggende som hidtil, vil de se et negativt afkast. Henrik Drusebjerg, seniorstrateg, Nordea Foto: Søren Wesseltoft
SMS SMS SMS

Danskerne er begyndt at udskifte deres danske obligationer med virksomhedsobligationer og obligationer fra højrentelande. Bankerne gør for lidt ud af at fortælle om risikoen, mener formuerådgiver.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle