Del : SMS SMS SMS
Business

Mine chefer bestikker kundens indkøber..

SMS SMS SMS

Jeg har med interesse læst ErhvervsBladets artikel om korruption. Jeg har et spørgsmål. Hvordan forholder man sig som ansat, når man er vidende om, at ledelsen betaler penge under bordet til en indkøbschef? I denne sag er det et engelsk firmas indkøbschef, der får udleveret penge personligt efter hver handel. I firmaet betegner man det som returkommission. Denne praksis har stået på et par år. Mvh Anonym

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle