Del : SMS SMS SMS
Business

Hvordan kommer jeg af med mine lejere?

SMS SMS SMS

I forbindelse med mit arbejde er jeg udstationeret i udlandet måske en del år frem. Jeg har derfor lejet mit hus ud. Nu kommer der en masse skrækhistorier fra kolleger og bekendte i samme situation om, at jeg kan risikere ikke at kunne komme af med lejerne igen, selv om begge parter har underskrevet en lejekontrakt, der henviser til lejelovens almindelige bestemmelser. Selv min egen "advokat" har anbefalet mig at sætte en klausul ind om, at lejemålet maksimalt er på to år. Alt dette er jeg ikke enig i. Det må da være den lejekontrakt, som begge parter har underskrevet, der må være den gældende. Eller foreligger der uskrevne regler på området om, at man ikke må leje ud i mere end to år, ellers kan man ikke sige lejerne op efter bestemmelserne i kontrakten? Det virker på mig yderst mærkværdigt. Ingen har kunnet fortælle mig, hvor disse andre bestemmelser skulle være beskrevet. Det eneste, jeg kan se, kan blive et problem er, hvis vi følger lejelovens kapitel XIII - Opsigelse stk.2.: Benytter lejeren med udlejerens vidende det lejede i mere end en måned efter den aftalte lejetids udløb, uden at udlejeren har opfordret lejeren til at flytte, fortsætter lejeforholdet uden tidsbegrænsning. Hvis det er dette forhold, mine kolleger har været udsat for, er de jo selv ude om det, for så har de kludret i det. Jeg kan ingen steder finde nogen bestemmelser om to år eller andet, der skulle forhindre mig i at opsige lejerne efter de bestemmelser, vi begge har underskrevet i lejekontrakten. Jeg håber, I kan hjælpe med lidt info eller fortælle mig, hvor jeg kan finde andre relevante bestemmelser. Med venlig hilsen Steen Normind

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle