Del : SMS SMS SMS
Business

Danske dæmninger skal bekæmpe oversvømmelse

Virksomheden Environment Solutions vil nu være global med en såkaldt mobil dæmning. Løsninger består af store plastikslanger, og når de er fyldt med vand, danner de en dæmning, som forhindrer, at vand strømmer forbi. Slangerne er op til 200 m lange og kan via særlige koblinger forbindes i de længder, der er nødvendige for at kontrollere oversvømmelse.
SMS SMS SMS

Dansk virksomhed vil med en ny økonomisk indsprøjtning ud på de internationale markeder med en mobil dæmning, der basalt set består af vand.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle