Del : SMS SMS SMS
Business

Lego City - tidligere kendt som Billund

lego
Billedtekst
Billunds nye vartegn, Lego House eller Lego Huset, tegnet af den danske arkitekt Bjarke Ingels og hans amerikanske kollega Ralph Appelbaum, bliver 24 meter højt og knap 11.900 kvm. stort. De næste tre år vil Billund midtby ligge i byggerod. Som et plaster på såret har Lego lavet en model af det nye hus med tilhørende minifigur, som Billunds butikker får eneret til at sælge. Illustration: Lego-koncernen
 
Billedtekst
Billund-borgmester: LEGO betyder rigtig meget for os
SMS SMS SMS

Skoler, lufthavn, kirke og meget andet er over årene sponsoreret af Lego, og det har gjort båndene mellem kommunen og legetøjskæmpen stærkere end nogensinde. Nu er parløbet på vej ind i en ny fase. Selv om det helst ikke må se sådan ud, ligner Billund mere og mere »Lego City«.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle