Del : SMS SMS SMS
Business

Den sidste Lego-kritiker er overbevist

Lego_kritik_Business
Billedtekst
»Det er svært at være kritisk over for nogen, som giver så mange penge til kommunen, og så synes jeg også, at det væsentligt at få med, at familien opfører sig ordentligt og respektabelt,« siger Ole Marcussen, der som byrådsmedlem i Billund Kommune og tidligere lokalformand i fagforbundet 3F ellers tidligere har været skeptisk over for Legos dominans i Billund.
 
Billedtekst
Billund-borgmester: LEGO betyder rigtig meget for os
 
Billedtekst
Niels Jacobsen fra Lego blev Årets Bestyrelsesformand
SMS SMS SMS

Milliongaver fra Lego og et væld af møder med Lego-toppen skabte engang bekymring for demokratisk underskud i Billund Kommune. Men i dag er kritikken forstummet fra selv den skarpeste Lego-kritiker i kommunen. »For Lego kræver ikke noget til gengæld,« siger den omvendte kritiker.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle