Del : SMS SMS SMS
Business

Bodil og Allan kostede skovejere 300 millioner

Sidste års to storme har været en dyr omgang for de danske skovejere. Her er det skovfogde Niels Petersen i skoven syd for Ulfborg ved Stråsø Plantage, der efter stormen Bodil kunne konstatere mange væltede træer. Foto: Ole Mortensen
SMS SMS SMS

Omkring en tredjedel af det træ, der hvert år produceres i alle landets skove, væltede, da stormene Allan og Bodil sidste år blæste ind over Danmark. Og det er dyrt for de danske skovejere, der af Dansk Skovforening vurderes til at tabe knap 300 millioner.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle