Del : SMS

Læs alt om de 1000 største virksomheder

forside_25.10.2012

Få det store overblik over de 1000 største danske virksomheder i Berlingske Business Magasin og læs om Danmarks bedste CFO.

Berlingske Business Magasin udgiver hvert år særnummeret Guld1000, hvor du kan læse alt om de 1.000 største virksomheder i Danmark. Se hvem der er rykket op på listen og hvem der har været nød til at fyre tusindvis af ansatte, og læs hvorfor energi, design og medicin går frem, mens IT og byggeri er på tilbagetog.

Køb magasinet her og download lækker layoutet 140-siders PDF, som du kan printe ud eller gemme på din computer, smartphone eller tablet.

Ønsker du i stedet at købe den store Guld1000 analyse i excel-ark med alle nøgletal og kontaktoplysninger til 2998 kroner, så klik her.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 99 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere