Berlingske Business
LIVE
17:58 På gensyn i morgen

Kæmpe analyse af de 1.000 største virksomheder

Få hele den store analyse med økonomiske nøgletal og kontaktoplysninger (adresse, telefon og mail) til Danmarks 1.000 største virksomheder. GULD1000-listen er opdateret i oktober 2012 med de nyeste oplysninger om Danmarks 1.000 største virksomheder.

Listen omfatter alle landets 1.000 største virksomheder rangordnet efter omsætning. Samtidig får du en tilsvarende oplysninger om de største finansielle virksomheder, herunder 45 banker, 25 forsikringsselskaber og 5 realkreditinstitutter.

I Excel-arket kan du foretage specifikke søgninger på en bestemt gruppe af virksomheder eller på en enkelt navngiven virksomhed. Du kan rangere virksomhederne efter de forskellige nøgletal som omsætning, resultat efter skat, soliditetsgrad, antal ansatte etc.

Du kan også bruge analysen som en kundeliste med detaljerede kontaktoplysninger på mere end 1.000 kunder, som kan segmenteres på virksomhedsstørrelse, branche eller økonomi.

Endelig medfølger årets udgave af Berlingske Business Magasin GULD 1000, som du kan downloade.

Guld1000 analysen i excel-ark samler alle nedenstående data for samtlige 1000 virksomheder i ét excelark.

Det får du med Guld1000 analysen i excel

  • Regnskabstal fra 2011 og 2010: (Omsætning, primært resultat. resultat efter skat, egenkapital, balance og antallet af ansatte)
  • Økonomiske nøgletal fra 2011 (Egenkapital-forrentning, overskudsgrad, afkastningsgrad og soliditetsgrad.)
  • Kontaktoplysninger: (Postadresser, telefonnummer, telefax, mail, hjemmeside, samt navnet på virksomhedenens topchef)
  • Baggrundsdata: (Virksomhedsnavn, branche og placering på Guld1000-listen)
  • OBS! Netop opdaterede skatteoplysninger på alle virksomheder
  • Se listen over virksomheder her

Du kan købe adgang til regnearket længere nede på siden og downloade arket med det samme.Ønsker du i stedet at købe analysen over faktura, så skriv til Berlingske Research på research@berlingske.dk

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen