Del : SMS

Kæmpe analyse af de 1.000 største virksomheder

Analyse af IT-hostinbranchen

Få det komplette overblik over de 1000 største virksomheder med Guld1000 analysen i et excelark. Få regnskabstal og kontaktinfo på alle selskaber.

Få hele den store analyse med økonomiske nøgletal og kontaktoplysninger (adresse, telefon og mail) til Danmarks 1.000 største virksomheder. GULD1000-listen er opdateret i oktober 2012 med de nyeste oplysninger om Danmarks 1.000 største virksomheder.

Listen omfatter alle landets 1.000 største virksomheder rangordnet efter omsætning. Samtidig får du en tilsvarende oplysninger om de største finansielle virksomheder, herunder 45 banker, 25 forsikringsselskaber og 5 realkreditinstitutter.

I Excel-arket kan du foretage specifikke søgninger på en bestemt gruppe af virksomheder eller på en enkelt navngiven virksomhed. Du kan rangere virksomhederne efter de forskellige nøgletal som omsætning, resultat efter skat, soliditetsgrad, antal ansatte etc.

Du kan også bruge analysen som en kundeliste med detaljerede kontaktoplysninger på mere end 1.000 kunder, som kan segmenteres på virksomhedsstørrelse, branche eller økonomi.

Endelig medfølger årets udgave af Berlingske Business Magasin GULD 1000, som du kan downloade.

Guld1000 analysen i excel-ark samler alle nedenstående data for samtlige 1000 virksomheder i ét excelark.

Det får du med Guld1000 analysen i excel

  • Regnskabstal fra 2011 og 2010: (Omsætning, primært resultat. resultat efter skat, egenkapital, balance og antallet af ansatte)
  • Økonomiske nøgletal fra 2011 (Egenkapital-forrentning, overskudsgrad, afkastningsgrad og soliditetsgrad.)
  • Kontaktoplysninger: (Postadresser, telefonnummer, telefax, mail, hjemmeside, samt navnet på virksomhedenens topchef)
  • Baggrundsdata: (Virksomhedsnavn, branche og placering på Guld1000-listen)
  • OBS! Netop opdaterede skatteoplysninger på alle virksomheder
  • Se listen over virksomheder her

Du kan købe adgang til regnearket længere nede på siden og downloade arket med det samme.Ønsker du i stedet at købe analysen over faktura, så skriv til Berlingske Research på research@berlingske.dk

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere