Del : SMS SMS SMS
Business

Elkunder betaler endnu en lønfest i staten

Siden 2008 har Energinet.dk taget to nye domiciler i brug. Domicilet i Ballerup (dette billed), er tegnet af arkitekt Henning Larsens tegnestue og huser 90 ansatte. Pris: 55 mio. kr. Hovedkontoret i Fredericia kostede cirka 232 mio. kr. og har i dag 400 ansatte. De to hovedkontorer er bygget samtidig med, at andre offentlige styrelser og institutioner har valgt at flytte domicil til billigere lejemål.
SMS SMS SMS

Energinet.dk, der har ansvaret for transport af strøm i Danmark, betaler i gennemsnit sine ansatte lønninger på små 700.000 kroner om året. Dermed overgår selskabet det udskældte DONG Energy i aflønninger.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle