Del : SMS

DONG afviser fyring af gulddrenge

DONG energy.
DONG energy. Foto:

DONG afviser tirsdag, at to forgyldte nøglemedarbejdere skulle være blevet afskediget i kølvandet på fyringen af den tidligere topchef, Anders Eldrup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagbladet Børsen skriver tirsdag, at de midlertidigt tjenestefritagede - og højt lønnede - nøglemedarbejdere i DONG, Jakob Baruël Poulsen og Christian Skakkebæk ikke skal vende tilbage som chefer for henholdsvis Corporate Affairs-afdelingen og vindmølledelen samt for den juridiske afdeling.

DONGs konstituerede administrerende direktør, Carsten Krogsgaard Thomsen, har ikke tidligere ønsket at udtale sig til Børsen, men tirsdag middag er situationen anderledes:

”Vi har en politik om, at vi ikke kommenterer på personaleforhold. I dette særlige tilfælde er vores medarbejdere nævnt i medierne ved navn, og artiklen giver et forkert billede af medarbejdernes situation," skriver Carsten Krogsgaard Thomsen i en meddelelse.

Han vil derfor gerne præcisere, at der i fortsættelse af Anders Eldrups afskedigelse i marts ikke er medarbejdere, der er fratrådt. Hverken på DONG Energy’s eller egen foranledning.

"To medarbejdere er midlertidigt fritaget fra tjeneste, mens vi får afklaret en række forhold. Det er helt normalt i den slags situationer," skriver Krogsgaard Thomsen.

Han pointerer endvidere, at det ikke har været relevant at fritage flere end to medarbejdere fra tjeneste i DONG.

DONGs såkaldte "guldfugle" kom i offentlighedens søgelys, efter at Anders Eldrup i marts blev fyret. Og især fordi de skulle have haft eksorbitante løn- og ansættelsesforhold.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere