Del : SMS SMS SMS
Business

Den store energisatsning er svær at løbe i gang

Den store energisatsning er svær at løbe i gang - 1
Billedtekst
VVS-mester og energivejleder Michael ?Raaberg har etableret et klimacenter og forsøger at få kunderne med på energi-spareløsninger som f.eks. varmepumper. Kunderne er interesserede, men tør ikke binde an med større projekter. Usikker-heden er for stor. Foto: Liselotte Sabroe
Den store energisatsning er svær at løbe i gang - 2
Billedtekst
Foto: Liselotte Sabroe
SMS SMS SMS

Der er økonomisk potentiale for energi- spareløsninger i danske bygninger for milliardbeløb. Men trods skatterabat og tilskud fra energiselskaberne tøver danskerne. Det kniber med finansieringen.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle