Del : SMS SMS SMS
Business

Pirellis sølvhårede hersker

Marco Tronchetti Provera
Billedtekst
Marco Tronchetti Provera. der er formand og kontrollerende aktionær i italienske Pirelli, der gennem årene vel er blevet lige så kendt for kalenderen som for hovedproduktet dæk. Foto: MURAD SEZER
FPIRELLI-LAGERFELD
Billedtekst
Den tyske modedesigner og fotograf Karl Lagerfeld står i år bag den kendte Pirelli kalender med de smukke kvinder.  Marco Tronchetti Provera står i midten flankeret af Lagerfeld og modellerne. Foto: DMITRY KOSTYUKOV
SMS SMS SMS

Marco Tronchetti Provera er en af Italiens mest indflydelsesrige erhvervsledere og manden, der trækker i trådene i italienske Pirelli. Selskabet er lige dele kendt for at producere Formel 1-dæk og præsentere letpåklædte damer i den berømte Pirelli-kalender, som nu er udkommet i 50 år.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle