Del :

Nytår er statistikkernes gyldne højtid

Særligt i staten North Dakota er der grund til at glæde sig over jobstatistikken. Her er beskæftigelsen steget med hele fire procent først og fremmest på grund af talrige forekomster og udvinding af olie og skifergas. Foto: Karen Bleier/AFP
Skriv kommentar

Nytår er højtid for alverdens opgørelser over året, der gik, og særligt jobprocenter og boligpriser studeres nøje. Og det går rigtig godt i mange amerikanske stater, hvor skatterne sættes ned, og huspriserne stiger.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle