Del : SMS SMS SMS
Business

Mineraljæger i Grønland

Danmark har forpasset en historisk chance for at være med i det kommende grønlandske råstofeventyr, selv om det ligger lige i vores baghave og vi har en lang tradtion indenfor geologi. En stribe danske virksomheder kan få en god business i Grønland som underleverandører, men vi har stort ingen af de juniorselskaber, som er starten på fødekæden. Der er kun to danske licenstagere på listen over mineralske licenstagere i Grønland. Her Stefan Bernstein fra Avannaa Resources, som er mønsterbryder. Foto: Jeppe Bjoern Vejloe
SMS SMS SMS

I Grønland er 39 mineralefterforskningsselskaber på jagt efter guld, zink, kobber og andre værdifulde mineraler. Kun to har adresse i Danmark. Det ene, Avannaa Resources, har netop landet sin første partneraftale.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle