Del : SMS

Kinas produktion, salg og investeringer tæt på det ventede

TOPSHOTS-CHINA-ECONOMY-INVESTMENT
Den kinesiske økonomi er på sporet, når der ses på udviklingen i industriproduktion, detailsalg og anlægsinvesteringer i forhold til økonomernes estimater. Foto:

Den kinesiske økonomi er på sporet, når der ses på udviklingen i industriproduktion, detailsalg og anlægsinvesteringer i forhold til økonomernes estimater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fremgår af data fra Kinas National Bureau of Statistics i Beijing tirsdag morgen.

Det statistiske bureau oplyser, at den kinesiske industriproduktion steg 10,0 pct. i november i forhold til samme periode sidste år. Analytikere havde ifølge Bloomberg News ventet en stigning i industriproduktionen på 10,1 pct.

CHINA-STOCK EXCHANGE/5

I år er industriproduktionen samlet steget med 9,7 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. Analytikere havde netop ventet en stigning på 9,7 pct., ifølge Bloomberg News' prognose.

Samtidig oplyser myndighederne, at detailsalget steg 13,7 pct. i november i forhold til samme periode sidste år.

Analytikere havde ventet, at detailsalget ville stige 13,2 pct.

Fra januar til november er detailhandlen øget med 13,0 pct. på årsbasis, hvor analytikere havde ventet en stigning på 13,1 pct.

Ses der på anlægsinvesteringerne - i fabrikker, veje og andre faste aktiver i byområderne - var der en stigning på 19,9 pct. i perioden januar til november i forhold med samme periode sidste år. Her havde analytikere ventet en stigning på 20,0 pct.

kina luftfourening

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere