Del : SMS SMS SMS
Business

Guldfeberen tærer på de indiske statsfinanser

Til rejsemagasinet Escape. At sige, at Mumbai er som resten af Indien ville være usandt. At sige, at Mumbai ikke er Indien, ville være lige så meget på kant med sandheden. Men en ting er sikkert; Mumbai er helt sig selv. En storby med 20 millioner indbyggere halvøen på den indiske vestkyst. Her bor de rige, de ultra-rige, de uddannede, filmstjernerne, forretningsfolkene, de fattige og dem som ankommer med drømme. Nogle bliver levet, andre aldrig opfyldt. En stemnings-reportage fra Indiens liberale hovedstad. Foto: Morten Germund, Scanpix
SMS SMS SMS

Indiens guldforbrug er en af grundene til de stigende underskud på statsfinanserne - i 2012 importerede landet guld for 56 milliarder kroner, selv om halvdelen af befolkningen ikke er tilknyttet en bank.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle