Del : SMS SMS SMS
Business

Grønland giver sig ikke på skatten

I 2007 opførte Alcoa en aluminiumssmelter på Island. Her betaler det amerikanske selskab 23 pct. i skat af sit overskud og samme aftale forsøger Alcoa at få i Grønland. Et krav som det grønlandske landsting ikke ønsker at imødekomme. Selskabsskatten i Grønland er 30 pct. Foto: DEAN C.K. COX /The New York Time
SMS SMS SMS

Penge. Skatteindtægter er hele ideen med at sætte gang i minedrift og store projekter i Grønland. Derfor vil selvstyret ikke imødekommme Alcoas krav om lavere skat. Men selvstyret kan ikke gardere sig mod transfer pricing.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle