Del :

Fritz Hansen foreslår fælles Kina-satsning

Jacob Holm, direktør i Fritz Hansen, vil ikke lave møbler, der er tilpasset den kinesiske møbelstil og smag. Han vil holde fast i den stil, Fritz Hansen står for, men derfor kan der godt ske små tilpasninger i materialer og farver. Foto: NIels Ahlmann Olesen
Skriv kommentar

Den store møbelfabrikant Fritz Hansen mener, at design-orienterede firmaer må gå sammen i fælles markedsføring og i et fælles center for at klare sig på det store og lukrative marked i Kina.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

Business Direct Se alle

Business blogs Alle blogs

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle