Del : SMS

Brasiliansk regering kommer virksomheder til undsætning

BRAZIL-FINANCE-BARBOSA
Det er regeringens opgave at udnytte de eksisterende resurser bedre, siger Nelson Barbosa, Brasiliens finansminister. Foto:

Minister fremlagde torsdag en samlet økonomisk hjælpepakke bestående af syv centrale punkter, der blandt andet skal yde førstehjælp til Brasiliens hårdt ramte landbrugssektor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den brasilianske regering har annonceret, at den vil tilføre 83 mia. brasilianske real (139,1 mia. kr.) i ekstra kredit fra landets statsejede banker, der skal hjælpe virksomheder i knibe med at overleve landets nuværende recession, der er den værste i dette århundrede.

Det skriver Financial Times.

- Det er regeringens opgave at udnytte de eksisterende resurser bedre, siger Nelson Barbosa, Brasiliens finansminister, til Financial Times.

BrasilienKarneval

Nelson Barbosa fremlagde torsdag en samlet økonomisk hjælpepakke bestående af syv centrale punkter, der blandt andet skal yde førstehjælp til Brasiliens hårdt ramte landbrugssektor.

Finansministerens tiltag er blevet mødt med stor bekymring blandt flere investorer, der frygter, at regeringen vil vende tilbage til en løsere pengepolitik, som karakteriserede præsident Dilma Rousseffs første regeringsperiode.

Rio

Dog ser analytikerne den forestående kapitalindsprøjtning, der svarer til 1,4 pct. af Brasiliens samlede BNP, som en gylden mulighed for at afværge et muligt økonomisk kollaps.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere