Del : SMS

Brasiliansk gæld får junkstatus hos S&P

1
Standard & Poor's har sænket sin kreditvurdering af Brasilien med et trin til "BB+", og givet sin kreditvurdering "negative udsigter", hvilket er et signal om, at yderligere nedjusteringer kan være på vej. Foto:

Brasiliens kreditvurdering har fået status af "junk", eller skraldespandsstatus, hos ratinginstituttet Standard & Poor's.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brasiliens kreditvurdering har fået status af "junk", eller skraldespandsstatus, hos ratinginstituttet Standard & Poor's. Det fremgår af Bloomberg News.

Standard & Poor's har sænket sin kreditvurdering af Brasilien med et trin til "BB+", og givet sin kreditvurdering "negative udsigter", hvilket er et signal om, at yderligere nedjusteringer kan være på vej.

"BB+" er den højeste kreditvurdering i det spekulative investeringssegment, som populært beskrives "junk".

BRAZIL-OPPOSITION-MARCH

Kreditvurderingen gives til gæld, hvor der hersker usikkerhed om, hvorvidt låntager kan komme i en situation, hvor denne ikke længere kan leve op til sine forpligtelser.

Den brasilianske regering nedjusterede i august forventningerne til statens finanser i 2016. Der ventes nu et budgetunderskud på 0,5 pct. af bruttonationalproduktet. I starten af 2015 forudså den brasilianske regering et overskud på 2 pct. af bruttonationalproduktet.

Brasiliens bruttogæld udgør ifølge Bloomberg News 65 pct. af bruttonationalproduktet.

Brasilien

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere