Del : SMS

Her er status på regeringsgrundlaget

Regerings-seminar
Foto:

Hvordan går det med Thorning-Schmidt-regeringens opfyldelse af løfterne i regeringsgrundlaget? Vi har gennemgået de 106 centrale punkter.

En analyse af regeringsgrundlaget viser, at den enten har gennemført eller fremsat lovforslag om de 54 af de 102 løfter, som blev opstillet i dokumentet fra forhandlingerne, da S, R og SF dannede regering i efteråret 2011. 43 er i proces, mens kun fem løfter er blevet droppet eller udskudt på ubestemt tid.

Indtrykket af svigt og svig har bidt sig fast hos store vælgergrupper. Men denne analyse giver et noget andet billede af regeringens løfter.

Her kan du købe adgang til hele analysen i Excel-format, der er opdelt i fagområder, status på forslaget (vedtaget/gennemført, i proces eller droppet), evt. forbehold og overordnet statusvurdering.

Oversigten er endeligt opgjort fredag den 30. november 2012.

Kilde: Berlingske Research

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere