Del : SMS

Det mener vælgerne om Venstre lige nu

 Venstres Landsmøde
Venstres Landsmøde . Venstre startede lørdag deres 2-dages landsmøde i Herning Kongrescenter. Her ses formand Lars Løkke Rasmussen under sin tale om eftermiddagen Foto:

Forud for Venstres landsmøde den 17. - 18. november 2012 har Gallup spurgt danskerne om en række forhold vedrørende partiet.

Partiet Venstre kan fejre landsmødet med stærk rygvind i meningsmålingerne. Gallup har for Berlingske spurgt vælgerne ind til en række af deres nyere politiske udmeldinger, samt aktuelle medvind.

Målingen viser blandt andet:

Venstres Claus Hjort Frederiksen mener, at mindstelønnen og det generelle lønniveau skal sættes ned i Danmark for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne. 29% er enig i det udsagn og 56% uenig. Venstres fremgang skyldes især uindfriede forventninger til den nuværende regering. 61% svarer ja til, at Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, nærmest er blevet usynlig i den politiske debat.

Der har været fornyet debat om, hvorvidt Dansk Folkeparti skal med i en eventuel borgerlig regering efter næste valg. 34% er enig eller overvejende enig i, at Dansk Folkeparti skal med i en eventuel ny borgerlig regering. Blandt blå bloks vælgere er det 56% enig eller overvejende enig.

Her kan du købe adgang til alle målingens resultater.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere