Del : SMS

Det mener danskerne om finansloven 2013

Statens underskud runder 100 milliarder
Arkivfoto af Statskassen på Christiansborg /// Statens underskud vokser næste år til 100, 7 milliarder kroner mod tidligere ventet 96 milliarder, viser regeringens Budgetoversigt. (Foto: JØRGEN JESSEN/Scanpix 2011) Foto:

51 % af danskerne havde foretrukket en finanslov med Venstre, viser denne måling fra Gallup.

51 % af danskerne havde foretrukket en finanslov med Venstre – 25% med Enhedslisten. Og samtidig mener et flertal, at det er vigtigt Venstre holder fokus på at indgå aftaler med regeringen.

42% er enig eller overvejende enig i, at finansloven gør nok for de ledige som står til at ryge ud af dagpengesystemet 2.51% havde foretrukket en finanslov.

Det er blot nogle af resultaterne i denne måling. Her kan du købe adgang til alle resultater i målingen.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere