Del : SMS SMS SMS
Business

Vestjysk Bank og Aarhus Lokalbank fusion godkendt af tilsyn

ARKIVFOTO. Aktieugebrevets omtale af Vestjysk Bank har fået bankens aktier til at lave et gevaldigt kurshop. (se Ritzau historie 231000) --Vestjysk Banks fremlagde onsdag et årsresultat, der er bedre end forventet. Regnskabet for 2008 viser et resultat på 254 mio. kr. før skat mod 291 mio. kr. i 2007. Her deres afdeling på Storetorv i Holstebro. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2012) Foto: Claus Fisker
SMS SMS SMS

Fusionen mellem Vestjysk Bank og Aarhus Lokalbank, som blev vedtaget på de to selskabers ordinære generalforsamlinger er fredag godkendt af Finanstilsynet.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle