Del : SMS

Tidligere folketingsmedlem bliver lobbyist for Finansrådet

Nyyy
Foto:

Tre underdirektører og en pressechef blev for nylig fyret i Finansrådet. Nu får den tidligere V-politiker Mads Rørvig en fremtrædende rolle i Finansrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

For få uger siden blev der ryddet drastisk ud i chefgangen i bankernes organisation, Finansrådet.

Udrensningen betyder, at den tidligere Venstre-profil Mads Rørvig nu bliver chef for den nyoprettede afdeling for Public Relations.

Mads Rørvig var frem til valget i juni medlem af Folketinget og formand for Folketingets Skatteudvalg, og han har tidligere været ansat i finanssektoren.

Nødgaard


»Mads Rørvig skal med sin erfaring fra det politiske arbejde på Christiansborg være med til at løfte og udvikle Finansrådets interessevaretagelse. Jeg er glad for at få Mads med på det nye hold og ser frem til samarbejdet,« siger Ulrik Nødgaard, direktør i Finansrådet i en pressemeddelse.

Fra hovedpersonen selv lyder det:

»Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer i Finansrådet. Mit nye job vil kræve mit fulde fokus, og derfor fortsætter jeg ikke som folketingskandidat,« siger Mads Rørvig, som vil indgå i den daglige ledelse i Finansrådet.

Som Berlingske Business beskrev forleden, var der svung i kniven, da Ulrik Nødgaard kom til.

I et forsøg på fornyelse fyrede Finansrådets nye leder fyrede for nylig tre underdirektører og en pressechef. De ansatte var chefen for afdelingen Regulering Økonomi, Søren Gade, chefen for afdelingen Regulering Jura, Susanne Dolberg, chefen for strategi og interne områder, Birgitte Björnsson og organisationens mangeårige pressechef, Mikael Winkler.

»Jeg har i dag informeret medarbejderne, og  det er klart, at det er kommet bag på nogen, og der har været nogle personlige relationer. Det er nogen, som forlader os, der har været her i mange år. Omvendt også nogen, som siger, at det åbner nogle muligheder,« sagde Ulrik Nødgaard, efter fyringerne den 6. oktober.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere