Del : SMS SMS SMS
Business

Saxo Bank-stifter taler ud om op- og nedture

47-årige Kim Fournais har indvilget i at fortælle om Saxo Bank og virksomhedens udvikling og om fremtidsplanerne, herunder en ventet børsnotering. Men også om de hurdler, der har været undervejs. Foto: Nikolai Linares
SMS SMS SMS

Det begyndte for 21 år siden med to mand, 134 kvadratmeter og valutahandel over telefonen. I dag bruger over 150 banker og finansielle institutioner, heriblandt Citibank og Barclays, samt over 100.000 private investorer Saxo Banks elektroniske handelsplatform med flere end 30.000 forskellige finansielle produkter. Forretningsmodellen har for længst gjort Saxo Banks stiftere, Kim Fournais og Lars Seier Christensen, til milliardærer, men ikke til blåstemplede erhvervsfolk i den hjemlige andedam.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle