Del :

Pensionssektoren vil selv passe klatpensioner

Pensionsbranchen er skeptisk over for regeringens overvejelser om, at klatopsparinger skal tvangsflyttes til ATP eller LD. Men pensionskunderne risikerer i den forbindelse at gå glip af lukrative garantier, siger branchen. Her er ældre opsparere i anden sammenhæng til informationsmøde hos ATP. Arkivfoto: Liselotte Sabroe
Skriv kommentar

Flere pensionsselskaber finder det udokumenteret, at ATP er bedre til at passe hensygnende pensioner, men de er positive over for at løse problemet med dyre, hvilende pensioner.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle