Del : SMS SMS SMS
Business

Pension er bare usexet

Pension er bare usexet - 1
Billedtekst
Pensionsbranchens usexede image er et grundvilkår for hele branchen, siger Laila Mortensen. »Pension interesserer ikke nogen som helst. Det vigtige for mig er, ?at vores medlemmer ved, hvor de skal henvende sig og i hvilke situationer.« ?Foto: Nikolai Linares Foto: Nikolai Linares
Pension er bare usexet - 2
Billedtekst
Som topchef for Industriens Pension rutter Laila Mortensen ikke med medlemmernes penge, men medarbejderne skal lønnes ordentligt, siger hun: »Vi lønner fuldstændig som den finansielle sektor, for vi vil også have de rigtige folk. Til gengæld laver vi ikke sponsorater og store reklamekampagner. Det skal give mening, dét vi bruger pengene til,« siger hun. Foto: Nikolai Linares Foto: Nikolai Linares
SMS SMS SMS

Under Laila Mortensens ledelse har Industriens Pension leveret fine afkast til sine 400.000 pensionsopsparere. For nylig gik der rygter om, at den 48-årige topchef var på vej til ATP, men det rygte var der ikke hold i.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle