Del :

Nye EU-regler kan skjule bankdirektørers løn

Økonomiminister Margrethe Vestager (R) vil gøre alt, hvad hun kan, i kampen med de øvrige EU-økonomiministre for at sikre, at Danmark fortsat kan have åbenhed om bankdirektørers løn. Her er hun i selskab med blandt andre den britiske finansminister, George Osborne, den portugisiske finansminister, Vitor Gaspar, og den svenske finansminister, Anders Borg, under et ECOFIN-møde i Bruxelles tidligere på året. Foto: Georges Gobet/AFP
Skriv kommentar

Bankdirektører skal ikke længere være forpligtede til fuld åbenhed om deres løn, lyder oplæg til nye EU-regler. Økonomiminister Margrethe Vestager vil kæmpe for at bevare dansk åbenhed.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle