Del : SMS

Lars Seier Christensen forlader direktionen i Saxo Bank

RB PLUS Saxo-direktør åbner for nyt Riis-sponsorat
Foto:

Lars Seier Christensen forlader Saxo Banks direktion ved årets udgang. Medstifter Kim Fournais fortsætter som adm. direktør

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter 20 år i Saxo Bank har adm. direktør, Lars Seier Christensen, valgt at træde ud af direktionen ved udgangen af 2015.

Seier Christensen har fungeret som adm. direktør i fællesskab med medstifter, Kim Fournais, der fortsætter som adm. direktør.

Fødselsdage

»Jeg er stolt over, at Saxo Bank i dag globalt har en solid markedsposition som en af de stærkeste formidlere af finansielle produkter og digitale handelsplatforme i finanssektoren. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle være direktør det samme sted i 20 år, men det har været en fantastisk rejse sammen med de mange dygtige og kompetente medarbejdere i banken,« skriver Lars Seier Christensen i en kommentar.

Lars Seier Christensen fortæller, at han i et stykke tid har ønsket at finde en ny rolle i Saxo Bank, og derfor vil han fortsætte som aktionær.

saxo

»Jeg mener, at tidspunktet nu er det rigtige. Jeg slipper derfor tøjlerne som direktør med en tro på, at virksomheden fortsat vil vokse, og det har jeg som aktionær også stor interesse i. Jeg har fuld tillid til, at Kim Fournais sammen med ledelsesteamet kan drive banken i en profitabel retning,« skriver han.

11BUSLars-Seier-Christens#3.jpg

Lars Seier Christensen ejer 26 pct. af aktierne i Saxo Bank.

Kim Fournais vinker farvel til en partner gennem 20 år, når han fremover skal stå i spidsen for den daglige ledelse uden Seier Christensen. Selv om de to ikke skal deles om posten som adm. direktør vil de fortsætte samarbejdet som aktionærer i Saxo Bank.

»Banken er blevet stærkere polstret og har både styrket bestyrelsen og direktionen med betydelige kompetencestærke profiler.Vi oplever en stor interesse for Saxo Banks forretningsmodel, og den langsigtede strategi om en mulig børsnotering er uændret,« skriver Kim Fournais i en kommentar.

Søren Kyhl

Direktionen i Saxo Bank vil fra 1. januar 2016 bestå af Kim Fournais, adm. direktør, finansdirektør (CFO) Steen Blaafalk og Søren Kyhl, der indtræder i en nyoprettet stilling som driftsdirektør.

TV: Lars Seier forlader toppost i Saxo Bank

 

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere