Del : SMS

Jutlander Bank er en realitet

Himmer_jutlander_Business
Overskrift
Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro fusioner under navnet Jutlander Bank. Foto:
 

Finanstilsynet har godkendt fusionen af Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro, og derved er Jutlander Bank blevet en endelig realitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Finanstilsynet har godkendt fusionen af Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro, og derved er Jutlander Bank blevet en endelig realitet.

Det oplyser Sparekassen Himmerland mandag eftermiddag i en selskabsmeddelelse.

»Samtlige betingelser for gennemførelsen af fusionen i henhold til den udvidede selskabsmeddelelse af 29. november 2013 er nu opfyldt, og fusionen er således registreret som gennemført hos Erhvervsstyrelsen, hvorved Jutlander Bank er en realitet,« skriver Sparekassen Himmerland i meddelelsen.

Som konsekvens af fusionen fremgår det, at der gennemføres en ombytning af garantkapital i Sparekassen Hobro til aktier i Jutlander Bank, idet hver 150 kr. garantkapital konverteres til en aktie á nominelt 10 kr. i Jutlander Bank. Såfremt den enkelte garants værdi af garantkapital i Sparekassen Hobro ikke er delelig med 150, udbetales endvidere et overskydende beløb kontant.

Dertil vil der blive gennemført en kapitalforhøjelse på nominelt 31.002.470 kr., fordelt på 3.100.247 aktier á nominelt 10 kr., således at bankens nominelle aktiekapital udgør 85.966.790 kr. fordelt på 8.596.679 aktier á nominelt 10 kr., svarende til 8.596.679 stemmeretter.

I meddelelsen oplyses det, at de nye aktier - som tidligere annonceret - forventes udstedt og optaget til handel på den københavnske fondsbørs 8. januar 2014.

I konsekvens af fusionen har Fonden for Sparekassen Himmerland en andel af kapitalen i den fusionerede bank på 46,5 pct., mens Sparekassen Hobro Fonden har en andel på 22,1 pct. af kapitalen.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere