Del : SMS SMS SMS
Business

Disse personer risikerer erstatningssag efter Amagerbanken

Den tidligere bestyrelse og direktion i Amagerbanken risikerer erstatningssager, fremgår det af af den uvildige advokatrapport om bankens krak. Tidligere dirkeøtr Jørgen Brændstrup (tv.) og tidligere bestyrelsesformand N.E. Nielsen (th.) er blandt de 10 navngivne personer, der har handlet ansvarspådragende. Arkivfoto. Foto: Erik Refner
SMS SMS SMS

Advokatundersøgelsen af Amagerbanken kan føre til erstatningssager mod 10 navngivne personer, der tog del i ledelsen af banken frem til 2010, en enkelt helt frem til til bankens sidste dage i 2011.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle